Lazo Trening dama, cu gluga si buzunare

2 Review-uri
364,00 Lei
Costum sport format din doua piese, bluza si pantalon,
potrivit pentru sporturi in aer liber.
Marime:
Culoare:
Stoc epuizat

Durata de livrare: 5 zile

Cod Produs: 1908NP01 Ai nevoie de ajutor? 0767.123.000
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Ghid marimi
  • Review-uri (2)
Trening femei, din bumbac cu elastan, Rosu cu Negru
- Scoate in evidenta corpul, fiind realizat dintr-un material ce contine 92% Bumbac 8% Elastan, fin la atingere .
- Se poate purta in oras.
- Este un costum modern pentru sport & casual compus din bluza cu gluga si pantaloni cu buzunare.


Caldura: Materialul asigură protecție ușoară împotriva frigului.
Extensabilitate: Permite o îmbrăcare ușoară.
Finete la atingere: Fibrele sunt din bumbac, pentru flexibilitate și confort.
Intretinere: Întreținere ușoară.
Libertatede miscare: Permite mișcări ample.
 

Trening dama bumbac - de nelipsit din garderoba ta

Viata femeilor s-a schimbat enorm de-a lungul anilor si, intr-un mediu atat de rapid cu agende, prioritati, si multe alte aspecte ale vietii necesita adaptare. Aici, desigur, se incadreaza si hainele.

Cu siguranta ai observat cat de mult se schimba industria de fashion si cat de populara a devenit imbracamintea casual. Ne miscam mult, avem o varietate de activitati, asa ca este necesar sa ne simtim mereu confortabil.

Treningurile si-au pastratpopularitatea si chiar au devenit mai cautate datorita multelor avantaje estetice si de confort pe care le ofera si care se preteaza multor activitati.

Ideile de baza: adaptabilitate si confort

Asa ca am decis sa cream haine care sa se adapteze tendintelor si stilului de viata agitat. Colectia noastra este formata din treninguri dama bumbac romanesti, moderne, cu atentie sporita la material si croială si o varietate vasta de modele. De la trening bumbac dama cu gluga la modele cu fermoar sau fara, in orice culori de la roz, alb si multe altele.

Nu este un secret pentru nimeni ca femeile de astazi sunt extrem de active. Conduc afaceri, urmaresc cariere profesionale, au grija de ele, de casele lor si de copii. Uneori, toate in acelasi timp. Scopul nostru este sa oferim functionalitate si confort.

Esti fana a stilului sport? Perfect!

Avem pentru tine o mare colectie de haine sport damă, trening femei, hanorace femei din bumbac si nu numai, toate din materiale de calitate. Si, daca iti cauti o marime mai mare, vei gasi o mare varietate de produse in aceste categorii. Doar intra pe pagina noastra online, filtreaza in functie de nevoi si preferinte si verifica oferte de treninguri perfecte la un preț avantajos.

Arunca o privire la categoriile de produse pe care ti le oferim

Aceste produse vor aduce cu siguranta un plus garderobei tale, putand fi purtate impreuna sau separat, oricum iti doresti.

Combinatia ideala: materiale de calitate si o croială perfecta pentru treningurile tale favorite. Acestea vor face ca orice trening femei bumbac sa se potriveasca perfect pe toate siluetele, iar acest trening damă va deveni de neinlocuit in timp ce practici sport, fitness sau orice alte activitati zilnice.

Se asemenea, poti combina oricand pantaloni casual cu un hanorac din bumbac cu gluga. Vei gasi o selectie mare de culori ca iti vor permite sa-ti subliniezi personalitatea si sa iesi in evidenta. Arunca o privire pe site si vezi produse si articole exclusive de treninguri produse in România.

Trening damă pentru toate preferintele

Tinem cont de toate tipurille de clienti asa ca daca te simti infonfortabil purtand pantaloni sau bluza mulate, la noi vei gasi seturi de produse cu o croială asa cum iti doresti, in orice mărime, dintr-un material de inalta calitate. La doar cateva click-uri distanta.

Daca iti doresti un trening damă fit, sau pantaloni si bluza cu o croială pe corp, avem produse si pentru tine.

Orice stil iti place, gasesti cu siguranta oferte pe placul tau.

Un trening damă este versatil

Tendinta unui trening damă din doua piese revine de la inceputul anilor 2000, iar pentru multi oameni, o bluza din bumbac si pantaloni din bumbac sunt produse esentiale de imbracaminte pe care sa le poarte in casa. Dar un trening damă cu o nota moderna este o alegere excelenta nu doar pentru a te relaxa acasa, dar si afara.

Cand vine vorba de fashion, daca te uiti la ultimele tendinte, vei observa ca un trening damă poate fi purtat si accesorizat in foarte multe feluri.

Nu conteaza care este stilul tau vestimentar. Cu siguranta treningurile sunt la nesfarsit versatile asa ca aduc cu siguranta un plus grozav in fiecare garderoba.

Un trening aduce numeroase avantaje

In primul rand, confort

Atunci cand suntem acasa, hainele confortabile sunt cele care au nevoie de aplauze deosebite. Acelasi lucru este valabil si si in restul zilei. In astfel de situatii, un trening damă fashion, realizat dintr-un material de inalta calitate si cu o croială perfecta, va deveni alegerea ta preferata pentru zilele in care ai nevoie de confort.

Ne gandim si la culoare asa ca iti oferim o gama larga, de la culori neutre, linistitoare, pana la roz si alb. O multime de modele pentru toate preferintele.

Un trening nu se va demoda niciodata

Treningurile pe care le gasesti pe pagina noastra au o croială fit perfect echilibrata, sunt moderne si se potrivesc perfect pe orice silueta. Nu vor fi niciodata prea mari sau prea stramte, vor oferi un confort sporit si sunt confectionate cu stil.

Aceste treninguri ofera un confort exceptional in timp ce nu compromit deloc partea estetica, de aceea multe femei sunt indragostite de aceste produse asortate.

Treningurile sunt la moda

Mai mult, puteti oricand sa asortati un trening cu o jacheta de piele, pantofi sport sau ghete si chiar cu o haina cu croială mai eleganta. Te poti juca cu un trening exact asa cum iti doresti.

Un trening este suficient de comod pentru a il purta toata ziua, si se incadreaza suficient in zona de fashion pentru a merge la magazin, la o plimbare in parc si multe altele.

Aceste treninguri sunt perfecte pentru zilele friguroase

Nu este un secret ca un trening va oferi un confort exceptional si ca sunt foarte potrivite in anotimpurile racoroase. Cand temperatura scade, un material gros si moale este tot ce iti trebuie pentru a mentina caldura si confortul. Confectionare dintr-un material gros, vor fi alegerea ideala pentru iarna, toamna si primavara.

Alege-ti un trening dama cu fermoar, intr-o culoare care iti place, dintr-un material calitativ pentru zilele confortabile acasa, plimbari linistite sau activitati in aer liber si sport si fitness.

Treningurile aduc multe avantaje greu de neignorat

Buzunarele laterale de pe pantaloni si un buzunar mare pe hanorac sunt acolo pentru a iti incalzi mainile si pentru a iti pastra lucrurile in siguranta. In acelasi timp, gluga hanoracului te va proteja de vantul racoros de toamna.

Alege treninguri pentru intreaga ta familie

Pa langa faptul ca treningurile sunt versatile, se vor potrivi perfect fiecarui membru al familiei tale. Filtreaza pe categorii de produse si vei gasi trening dama, bărbați si treninguri pentru copii.

Cu aceste treninguri nu va mai trebui sa iti faci griji in mod constant despre ce sa porti, acestea aratand incredibil.

Treningul de inalta calitate este modalitatea perfecta de a arata bine fara a compromite confortul.

Avem incredere in ceea ce iti oferim

Suntem mandri de ceea ce producem si dorim sa te multumim si pe tine cu calitatea produselor noastre. De aceea iti oferim cele mai bune produse, intr-o mare varietate de modele deosebite, materiale de inalta calitate si o mare paleta de culori pentru tine si cei apropiati tie.

Suntem dedicati lucrurilor pe care le facem si nevoilor pe care clientilor nostri, de aceea mizam pe calitate fara sa compromitem estetica si confortul.

Indiferent de cerintele pe care clientii le au, noi vom fi pregatiti pentru a le satisface cu maxim profesionalism si nu ne vom permite niciodata sa dezamagim.

Atentia la detalii ne caracterizeaza, de aceea treningurile noastre se preteaza tuturor clientilor si mai multor ocazii.

Iti oferim cele mai bune produse fabricate in România 2022

Echipa noastra se gandeste exclusiv la clienti si îți oferă pe site, pentru livrare, articole de inalta calitate pentru toate preferintele la un preț avantajos.

Intra in contul tau, cauta in categoria noastra de treninguri femei sau bărbați, adauga produsele tale favorite si îți poti comanda produsul tau preferat si noi ne ocupam de livrare la adresa comunicata de tine.

Iar daca ai intrebari poți apasa butonul de contact pentru clienti, unde gasesti adresa de e-mail sau apela telefonic iar noi te vom ajuta.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Achizitie verificata

Carmen A,

Am cumparat acest trening.
Foarte bun, imi place! Merita.

Raspunde

A fost util acest review?

3 persoane au considerat acest review util!

Achizitie verificata

Crina Abrudan,

Mulțumita de trening, material foarte plăcut la atingere, culori vii.

Raspunde

A fost util acest review?

5 persoane au considerat acest review util!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!