Lazo Trening dama LAZO, Portocaliu cu negru

364,00 Lei
Costum sport format din doua piese bluza si pantalon,
potrivit pentru activitati in aer liber.
Marime:
Stoc epuizat

Durata de livrare: Livrare in 72 de ore

Cod Produs: 1908NP1 Ai nevoie de ajutor? 0767.123.000
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Trening femei din bumbac, portocaliu cu negru, bluza cu gluga si fermoare la buzunare.
- Scoate in evidenta corpul fiind realizat dintr-un material ce contine 92% bumbac si 8% elastan, fin la atingere .
- Se poate purta in oras, la sala sau pe terenul de sport.


Buzunare: 2 buzunare laterale.
Caldura: Materialul asigură protecție ușoară împotriva frigului.
Extensabilitate: Permite o îmbrăcare ușoară.
Finete la atingere: Majoritatea fibrelor sunt din bumbac, pentru flexibilitate și confort.
Intretinere: Întreținere ușoară.
Libertatede miscare: Permite mișcări ample
 

Adauga un plus garderobei tale cu treninguri pentru femei

Chiar daca mergi la sala, la cumparaturi sau petreci timp in confortul casei tale, treningurile pentru femei sunt confortabile si functionale si este necesar sa le alegi pentru garderoba ta.

Treningurile noastre se potrivesc multor activitati, de la sport, alergare, plimbari in aer liber sau pur si simplu pentru momentele in care vrei sa te bucuri din plin de viata.

Alege stilul care iti place!

Cand iti alegi un trening poti opta pentru culori care sa iti completeze stilul, alaturi de materialul din bumbac, respirabil si confortabil.

Cauta pe categorii de produse, aplica filtre si comanda din contul personal treninguri dintr-un material de inalta calitate care nu te vor dezamagi.

Treninguri cu elemente de design care te vor face sa iesi in evidenta

Aceste treninguri dama pot fi diferinte, de la pantaloni cu talie inalta sau croi larg, pana la bluze cu sau fara fermoar cu gluga.

Materialele sunt respirabile, elimina transpiratia si te ajuta in timpul antrenamentelor intense, cu o ventilatie buna. Extra, buzunarele iti vor fi de folos pentru depozitarea lucrurilor importante.

Treninguri de dama produse cu stil

Exista mai multe optiuni disponibile atunci cand cauti produsul preferat in categoria noastra, de la treninguri femei din bumbac, bluza, top, pantaloni, toate din materiale de inalta calitate la cel mai bun pret.

Un material de calitate elimina transpiratia si ofera o senzatie de confort, moale si, in timpul zilelor racoroase, pastreaza foarte bine caldura.

Cumpara treningul in functie de planurile pe care le ai

Cand iei decitia de a iti cumpara un trening sport trebuie sa te gandesti si unde il vei purta si ce activitate vrei sa desfasori. Daca doresti sa faci plimbari prin natura intr-o zi racoroasa, cu siguranta un hanorac cu gluga va fi prietenul tau cel mai bun.

Treninguri pentru protectie maxima

Daca doresti un set pentru protectie maxima, opteaza pentru un trening cu talia mai inalta cu o bluza care sa va apere cat mai bine de aerul rece care, in acelasi timp, sa iti ofere si confortul pe care il meriti.

Cu detalii practice, indiferent de anotimp, poti purta treningurile noastre pentru toate activitatile tale preferate.

Alege-ti treningul pe gustul tau

Indiferent ca doresti sa investesti intr-un top si pantaloni sau seturi de treninguri, poti gasi o gama larga de produse pe gustul tau. De la treninguri dama din bumbac pana la pantaloni si bluze, pe toate le poti combina si asorta sa cum iti doresti.

Daca vrei sa optezi pentru un stil atemporal poti opta pentrutreninguri monocrome sau poti opta oricand pentru un trening fashion si poti opta oricand pentru o pata de culoare care sa te scoata in evidenta.

Indiferent de stilul tau, cu treningurile noastre vei avea doar de castigat.

Treningurile nu ar trebui sa lipseasca din dulapul tau

Viata noastra este activa, plina de miscare si de evenimente iar hainele de care avem nevoie trebuie sa ofere un confort sporit, sa fie practice si la moda.

Stilul sport se potriveste multor situatii din viata de zi cu zi asa ca nu evita si pune confortul pe primul loc, chiar langa calitate si estetica.

Treningurile au o mare utilitate in viata de zi cu zi

Treningurile au devenit universale pentru ritmul alert in care traim. Stilul spotiv a ajuns sa fie una dintre principalele tendinte in materie de fashion, deci ai toate motivele pentru a include treningurile in garderoba ta de zi cu zi.

Culorile sunt importante

Un trening dama bumbac nu trebuie sa respecte standardele de culoare. In general sunt folosite in culorile sezonului dar si exceptiile sunt foarte des intalnite, iar asta ofera libertate mai mare. Poti opta cu incredere culori favorite precum portocaliu, rosu sau chiar roz, la preturi scazute.

Alege culori care se potrivesc personalitatii tale

Poti opta oricand pentru pentru treninguri dama in culori neobisnuite, la moda, si vei iesi cu siguranta in evidenta.

Linii, imprimeu si culoare pentru treninguri dama sport

Orice stil iti este caracteristic, dungile verticale se vor potrivi perfect si vor fi mereu la moda. Iar in combinatie cu culorile favorite, totul confectionat dintr-un material de inalta calitate, se obtin treninguri dama de exceptie.

Un trening va fi mereu versatil

Daca vrei sa alegi cea mai confortabila imbracaminte, trebuie sa alegi un trening. Cu atat mai mult cu cat se potriveste atat exercitiilor fizica, unei plimbari prin natura, un picnic intr-o zi de vineri sau o plimbare cu cainele in parc.

Poti purta un trening in orice perioada a zilei

Pentru purtatrea de zi cu zi, treningurile ofera o versatilitate exceptionala. Indiferent daca te relaxezi acasa sau te antrenezi in aer liber, treningurile pentru femei pot fi purtate cu incredere.

Poti alege treninguri pentru anotimpurile reci

Daca iesi la o plimbare intr-o zi mai racoroasa de toamna un trening din bumbac cu gluga se va dovedi a fi alegerea perfecta. Acesta te va proteja de vantul racoros si iti oferi un maxim de confort.

Treninguri in multe marimi si stiluri

Gasesti treninguri dama oricare ar fi stilul tau. daca iti doresti pantaloni sport cu un croi mai larg sau mai strant, il bei gasi pe pagina noastra online. Iti punem la dispozitie si o mare varietate de bluze sport cu gluga sau fara, din materiale calitatetive, indiferent de mărime.

Marimea treningului este importanta

De asemenea, trebuie sa iti alegi marimea potrivita pentru tine, de aceea noi avem marimi de la S la 3XL, pentru toate siluetele.

Iti oferim o selectia uriasa de produse in toate culorile si marimile. Prin urmare, nu iti va fi deroc dificil sa alegi treninguri perfecte din multele oferte pe care le avem.

Este oficial: treningul a devenit un element cu drepturi depline in orice garderoba

Treningurile nu sunt potrivite doat pentru activitati fizice si relaxare. Cele mai bune treninguri sunt atat confortabile cat si la moda. Cand vine vorba de fashion, poti oricand combina o anumita pereche de pantaloni de trening cu ghete, nu doar adidasi, si poti purta perste hanoracul tau o geaca de piele.

Iti poti pastra stilul elegant si cu un trening pentru femei.

Misiunea noastra

Necesitatea si constientizarea nevoilor oamenilor ne-au inspirat sa cream articole de inalta calitate, treninguri, pantaloni si nu numai, intr-un stil modern si la un pret accesibil, folosind materiale de top. Iar anul 2022 este despre versatilitate.

Comanda cu incredere treningul tau preferat, fabricat in Romania

Intra in contul personal de pe site si comanda acum produsul tau preferat la un pret mai mult decat accesibil, si noi in vom livra la adresa pe care ne-o comunici. Iar, pentru comenzile mai mare, serviciul de livrare va fi gratuit.

Contacteaza-ne

Suntem aici pentru tine pentru a iti oferi cele mai bune informatii. Daca ai intrebari intra acum pe site la si ne poti contacta folosind adresa de e-mail sau numarul de telefon.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!